zaterdag 6 juli 2013

loop weer achter

Ik weet het ik loop weer achter hier.
Ik heb een paar drukke weken achter de rug met zoeken naar kamers voor mijn kids. Ons Laura gaat naar Parijs naar de Sorbonne en ons Erwan naar Amiens
Ondertussen hebben wij voor ons laura iets gevonden en heeft ons Erwan zijn eindexamen gehaald en nu moet ik daar voor maandag naar Amiens toe om hem daar in te schrijven en dan weten we meteen ook of hij op het internaat terecht kan of niet en of we dan nog kamers moeten gaan bezoeken of niet pfftt valt niet altijd mee hoor grote kinderen ;)

Je sais je suis en retard ici.
Je suis en plein dans les rechercher pour des chambres pour mes enfants. Laura va a la Sorbonne et Erwan a Amiens.
On a su hier que Laura peut aller dans un foyer et que Erwan a eu son Bac et donc lundi on part a Amiens pour l'inscrire la bas et on espère qu'il peut aller en internat sinon il va falloir cherche une chambre pffft pas toujours facile des grands enfants ;)

liefs Jacinta

2 opmerkingen:

  1. Ja soms moet je prioriteiten stellen en dit is nu even belangrijker! Gefeliciteerd met Erwan z'n diploma en veel succes met het zoeken van woonruimte voor de kids!
    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo fijn dat het gelukt is voor je dochter in parijs! Echt super mazzel! En met je zijn gaat het ook vast goed komen.ja ja het is wat met die grote kinderen...

    BeantwoordenVerwijderen