vrijdag 9 april 2010

even een update

hhehe daar ben ik weer wat een drukke week zeg
dindsdag bij de gynecoloog geweest en die zei meteen het stelt niet veel voor dus dat is wel fijn hoe verder ik kom met de onderzoeken hoe meer goede resultaten dus dat is wel fijn.
ook naar de huisarts geweest voor mijn bloed en tja daar zat wat fout.
ik kom vitamine d te kort (geen wonder dus dat ik moe ben hahahahaha) daarvoor vitamine gehad en ook zo gauw de zon eris naar buiten ok dat vind ik dus helemaal niet erg dus dat gaat wel lukken.
maar nu de rest cholesterol ook niet goed (foei foei) nu komt dat ergens goed uit moest toch aan de lijn gaan doen maar had er niet zo'n zin in maar nu moet ik wel opletten en minder gaan snoepen( nog een keer foei)
ookal doe ik twee keer in de week aan aquajoggen toch proberen meer te gaan bewegen en dus vanmiddag met die twee van mij een hele wandel/jog route gedaan. jeetje ons laura is een moeilijke coach hoor nee nog even rennen en daar mag je pas weer stoppen maar dat hield ik dus echt niet de hele tijd vol maar ok we zijn toch 1 1/2 uur in beweging geweest dus dat is ook wel goed
kaartjes maken schoot er deze week wat bij in te druk gehad met al die dingen en ook twee kids die uit de kleren waren gegroeid
hoop dit weekend wat te doen en anders volgende week want dan kom ik lekker een paar dagen naar nederland toe en kan ik dus samen met ons mildred gezellig kaarten maken

ik hoop dat het bij jullie ook heerlijk weer is zoals wij hier hebben en geniet er maar van dit weekend

liefs jacinta

oja ga maandag weer rond bij iedereen om naar de mooie creaties te komen kijken had er deze week niet veel tijd voor

5 opmerkingen:

 1. sjonge sjonge dat is me allemaal nogal wat......
  Maar ik weet zeker dat zodra je weer in Nederland bent dat dan ook weer een goede invloed op je gestel zal hebben!

  groetekuss Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Jacinta tjeempie dr is dus werk aan de winkel voor je. Maar ik hoop dat je snel je ritme met sporten te pakken krijgt. En snel afvalt ik heb sinds kort hoge bloeddruk en ben nu drie weken aan het sporten en ga het steeds leukere vinden. En al drie kilo kwijt. ik heb er nu echt plezier in. Ik hoop dat het snel wat voor je opleverd het is echt de moeite waard hoor! En ik wens je daarbij heel veel suc6 en het weekend heel veel plezier mij Mildred. En geniet samen weer van het kaartjes maken.


  groetjes Ilonka

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry dat ik deze week niets van me heb laten horen, maar okk druk druk druk... Ik ben ook aan het sporten op een sportschool tussen de middag, dan neemt het ook niet veel tijd! (en eet ik minder hahaha) vervelend dat je al die kleine probleempjes hebt; maar heel goed dat je het aanpakt!
  Veel plezier in Nederland, ik ga volgend weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja die gezondheid is belangrijk he, mijn bloeddruk was ook heel hoog en cholesterol ook, dus ik was vorig jaar 13 kilo afgevallen en ben nog steeds goed op gewicht, maar m'n bloeddruk was gisteren bij de controle toch weer 180/95 dus echt niet goed, zal wel aan de stress liggen. Wens je veel sportiviteit en een gezellige week in Nederland toe.
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hé ik has je een mail gestuurd maar daar kreeg ik en bericht van dat hij niet délvivré was... hoe kan dat nou... zit je box vol?

  BeantwoordenVerwijderen